Kom jij op 7 of 8 oktober langs in de Westlaan 223 te Roeselare om onze nieuwste vestiging te ontdekken?

Wat kun je bij Bariseau Mottrie tijdens onze opendeur verwachten?

Zowel op zaterdag 7 oktober als zondag 8 oktober ben je welkom voor ons opendeurweekend. We staan te popelen om jou rond te leiden doorheen onze nieuwe vestiging. Je mag een hapje en een drankje verwachten en voor de kindjes voorzien we leuke randanimatie.

Naast Bariseau Mottrie kun je ook onze zusterbedrijven Caramel Cars, Caramel City en Caramel Campers op deze nieuwe locatie vinden. Tijdens het weekend van 7 en 8 oktober vindt dan ook het opendeurweekend van Caramel Campers plaats. Tijdens dit weekend en dus ook tijdens Boulevard Roeselare, kun je dankzij onze camper experten meer uitleg krijgen over het kopen, huren en/of onderhoud van campers.

Boulevard Roeselare

Al sinds 1996 wordt jaarlijks de Westlaanpromenade gehouden. De grote opendeurdag vernoemd naar de straat waarin alles gebeurt: de Westlaan.

Dit jaar vond de organisatie dat het tijd was voor een frisse wind. De Westlaanpromenade wordt omgedoopt tot Boulevard Roeselare en niet enkel handelaars van de Westlaan zullen dit jaar hun deuren openstellen. Wil je meer te weten komen over dit evenement en de andere deelnemende handelaars, neem dan zeker een kijkje op de algemene website van Boulevard Roeselare.

Inschrijvingsformulier Boulevard Roeselare
Wil je graag laten weten dat jij zeker van de partij bent op dit event? Vul het formulier hieronder in!