Krijg jouw gratis Nissan zomercheck!

Het is zomer!

Dat wil zeggen dat je weer wat meer tijd hebt voor een weekendje aan zee, een tripje naar de Ardennen of wie weet rij je wel helemaal tot in het zuiden van Frankrijk.

Bij Bariseau Mottrie vinden we jouw veiligheid uiterst belangrijk, daarom kun je deze hele zomer* genieten van een gratis zomercheck van jouw Nissan in onze vestiging in Kortrijk.

Wat houdt een zomercheck in?

Je komt langs bij Bariseau Mottrie in Kortrijk nadat je online een afspraak maakte. Jij neemt een halfuurtje plaats in onze wachtzaal of geniet van een wandeling. Terwijl wordt jouw Nissan volledig nagekeken. We vullen de ruitenwisservloeistof bij, kijken het oliepeil na en doen een check op je antigel.

Deze check krijg je bovendien volledig GRATIS t.w.v. €49,99 (incl. btw)

En ja, met gratis bedoelen we écht gratis. Er zitten geen addertjes onder het gras en er zullen al zeker geen apen uit de mouw kruipen.

Wie mag langskomen?

Iedereen die eigenaar is van een Nissan mag bij ons langskomen. Dat wil zeggen dat je ook welkom bent indien je je auto niet bij ons hebt aangekocht. Dus heb jij of ken jij iemand met een Nissan? Aarzel niet, bel het nummer 056 24 54 50, maar jouw afspraak en kom langs!

Waar kom ik langs?

De gratis zomercheck van jouw Nissan gaat door bij Bariseau Mottrie in Kortrijk.

Deerlijksestraat 6, 8500 Kortrijk

Als officiële Nissan verdeler kun je bij ons trouwens niet alleen terecht voor onderhoud, maar ook advies voor de aankoop van een nieuwe wagen of de verkoop van je huidige wagen. Maak vandaag nog jouw afspraak bij Nissan Bariseau Mottrie in Kortrijk.

*actie geldig t.e.m. 14/07/2023

Let op, geld lenen kost ook geld.

OK

Onze car agent zoekt jouw droomwagen

Je weet welke wagen je wil, maar je hebt deze wagen helaas niet gevonden in ons aanbod? Laat het ons weten en wij zoeken het voertuig dat maximaal aan jouw wensen voldoet.

ZOEK EEN WAGEN VOOR MIJ

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD