Let op, geld lenen kost ook geld

Plan mijn testrit met de Mokka of Mokka-e

De aller eerste Mokka is geleverd! Wil jij hem als eerste ervaren tijdens een testrit? Plan hier jouw afspraak.

Ben je klaar voor de volgende, gedurfde stap naar de toekomst van Opel? Het is een combinatie van een zuiver design, een adembenemend interieur en de nieuwste hightech aandrijflijnen. De nieuwe Mokka is hier en hij tilt rijden naar een heel nieuw niveau. Het is tijd om uw eigen weg te nemen, met de Mokka.

DESIGN

TREK DE AANDACHT

De nieuwe mokka trekt de aandacht met zijn dynamische uitstraling. Zijn schitterende details en strakke lijnen zijn een feest voor het oog. Kies voor zijn opvallende looks en kies uit verschillende dak- en motorkapopties.

VEILIGHEID & INNOVATIE

BAANBREKENDE VEILIGHEID

Ervaar de veiligheid van de nieuwe Mokka met zijn 180° panoramische achteruitrijcamera, parkeerhulp, automtische cruise controll of automatic emergency braking. Met het digitaal instrumentenpaneel zijn visuaal afleidende elementen verwijders, waardoor enkel een naadloze digitale controle over blijft.

MOKKA-E

DE 100% ELEKTRISCHE MOKKA-E.

Next-gen batterijtechnologie biedt de vrijheid om met een enkele lading tot 322 km te rijden volgens WLTP. Laad snel, ecologisch en met maximaal gemak thuis of in een openbaar laadstation. Laad in slechts 30 minuten tot 80% van het rijbereik* en profiteer ten volle van de flexibele oplaadfuncties van Mokka-e die u vertrouwen en vermogen geven tijdens elke rit.

De nieuwe Mokka en 100% elektrische mokka-e