Sinds 1 mei uw officiële Opel verdeler in regio Izegem, Waregem, Menen en Wervik

Online showroomafspraak

Ruil alles wat rijdt of rolt in voor een nieuwe Opel wagen. Krijg tot €4.000(1) extra overnamepremie bovenop de waarde van uw huidige wagen!

Kom tijdens onze opendeurdagen op 12 en 13 september langs in één van onze showrooms te Ieper, Kortrijk, Roeselare of Waregem en profiteer van een overnamepremie tot €4.000(1) bij inlevering van alles wat rijdt, rolt of een stekker heeft. Ja, ook die strandbal of oude broodrooster is welkom!
Is dat nog niet voldoende? Maak je afspraak op voorhand online en krijg nog een extra korting van €250(3). Waar wacht je nog op?

 

 

 
 
(1) Geldig bij particulier aankoop van een nieuwe wagen (uitgezonderd nieuwe Mokka), vanaf 01/09/2020 tem 30/09/2020 bij een officiële Opel Verdeler, niet in cash converteerbaar. Het bedrag van de premie is afhankelijk van de nieuwe Opel die de klant koopt. Indien u geen auto inruilt maar een ander object dan krijgt u eveneens deze korting. Indien u een auto inruilt dient deze ingeschreven te zijn op het moment van ondertekening van de verkoopovereenkomst. (2) Het "Opel Flash Deals" voordeel bevat de basiskorting. (3) Geldig op alle personenwagens behalve Zafira Life en Vivaro Combi. Aanbod voor particulieren na online registratie via opel.be. (4) Aanbod Opel Private Lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar, met de diensten zoals hieronder vermeld. Opel Private Lease is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie en is voorbehouden voor particulieren woonachtig in België. Dit reclamedrukwerk geldt niet als aanbod. Een aanbod wordt slechts gedaan na aanvaarding van uw dossier en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden private lease van de verhuurder Arval Belgium nv, Ikaroslaan 99 te 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102, verzekeringsmakelaar met het FSMA-nummer 047238 A. Voorstel geldig van 01/09/2020 tot 30/09/2020. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit en catalogusprijzen. De huurprijs omvat: onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomerbanden bij normale slijtage, verkeersbelasting, wegenbelasting, BA-verzekering, Perfecta met eigen risico van bedrag, rechtsbijstandsverzekering, bestuurdersverzekering, Europese pechverhelping, vervangend vervoer één categorie lager na 24 uur immobilisatie. Bij het verstrijken van de looptijd gebeurt er een afrekening van kilometers aan verrekenprijzen vermeld in de leaseovereenkomst. Bij voortijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt een verbrekingsvergoeding aangerekend. Algemene voorwaarden private lease beschikbaar bij uw concessionaris, precontractuele informatie online beschikbaar op www.arval.be/nl/privatelease. Afgebeelde foto’s zijn louter ter illustratie. Verantwoordelijk uitgever: Opel Finance BVBA, Bourgetlaan 20, 1130, Brussel - België