ZOMERDEALS OM BIJ WEG TE SMELTEN | 0% financiering op alle stockwagens t.e.m 30 juni | Exclusief bij Opel Bariseau Mottrie

Je droomt van een fonkelnieuwe Opel? Tijdens de maand juni kan je tijdelijk genieten van onklopbare tarieven op de financiering van Opel Financial Services. Namelijk 0% FINANCIERING !

Let op, geld lenen kost ook geld.

REPRESENTATIEF VOORBEELD:
Een lening op afbetaling, de vaste debetrentevoet = het jaarlijks kostenpercentage van 0%, een contante prijs van €17.350,11 een voorschot van € 5.263,53 een kredietbedrag van € 12.086,58 en een looptijd van 48 maanden en maandaflossingen van € 251,80 dus een totaal terug te betalen bedrag van € 12.086,58. Aanbod geldig van 1 juni t.e.m 30 juni 2018.

Ontdek hier uw exclusieve maandprijs van uw favoriete Opel.

Lees meer

OPEL SUV DAYS - 50% OP ALLE OPTIES T.E.M 31 MEI BIJ AANKOOP VAN EEN NIEUWE OPEL.

Tijdens de SUV Days van Opel krijgt u maar liefst 50% korting op alle opties bij aankoop van een nieuwe Opel.

U hoort het goed: OP ALLE OPTIES.

Breng onze showroom een bezoek en maak snel uw keuze in de opties aan de helft van de prijs. #OpelBariseauMottrie

Lees meer

ONWEERSTAANBARE OPEL BLACK EDITIONS - SCHERPE MAANDPRIJZEN

Ze zijn compleet uitgerust. Ze zijn duurzaam en betrouwbaar. En … ze zijn ongelofelijk mooi. Maak kennis met de Black Editions van Opel. Deze speciale uitvoeringen van de Corsa, Mokka X en Astra bieden u alle technologie en comfort die u van een eigentijdse wagen verwacht. Daarnaast vallen ze meteen op met hun zwarte velgen, zwarte dak en designaccenten. Rijdt u straks weg met een van deze beauty’s?

Lees meer

Opel Grandland X: DE NIEUWE FLEETFAVORIET

Werken en leven wordt aangenamer met de Grandland X. Zijn krachtige 1.6 CDTi motor stoot slechts 104 g/km CO2 uit – goed voor een fiscale aftrekbaarheid van 90%. Bovendien is hij compleet uitgerust. Zo past hij perfect in uw leven én uw budget.

Lees meer