Sinds 1 mei uw officiële Opel verdeler in regio Izegem, Waregem, Menen en Wervik

DE ELEKTRISCHE OPEL CORSA-E

18 december 2019

ONTDEK DE NIEUWE CORSA-e - DE ZELFVERZEKERDE DUITSE STADSAUTO, VOLLEDIG KLAAR VOOR DE TOEKOMST MET EEN COMBINATIE VAN DAGELIJKS RIJPLEZIER EN DE SENSATIONELE TECHNOLOGIE VAN GROTE WAGENS. 

De Duitse stadsauto die klaar is voor de toekomst. 100% elektrisch met een rijbereik tot 330 km. Maak u klaar voor een spannende ervaring, met een indrukwekkende actieradius, snelle oplaadbeurten en sportieve prestaties. Geniet nog tot eind december van de Vlaamse zero-emmissie bonus tot € 4.000 op uw nieuwe Corsa-e. Meer info hierover vindt u hier .

 Waarom kiezen voor de Corsa-E?

   TOT 330KM RIJBEREIK
   TOT 80% OPGELADEN IN 30 MINUTEN
   MODI SPORT EN REGENERATION

 

 • RIJBEREIK
  De nieuwe Corsa-e biedt u een indrukwekkend rijbereik van 330 km (WLTP)** tot de volgende laadbeurt. Perfect voor alledaags gebruik. Eenvoudig elektrisch. En gewoon fantastisch. Waar wilt u vandaag heen?µ
 • OPLADEN
  Snel en eenvoudig: Laad de batterijen van uw Corsa-e in nauwelijks 30 minuten1 voor 80% op. Profiteer van de veelzijdige laadstrategie van Opel waardoor u flexibel kunt blijven, zowel voor alledaagse afstanden als voor langere ritten.
 • DE MODI SPORT & REGENERATION
  Welke rijstijl hebt u? In de nieuwe Corsa-e kunt u kiezen: in de sportmodus beleeft u meer plezier, terwijl de recuperatiemodus uw actieradius vergroot. Aan u de keuze.
 • STIL
  Geluidshinder is ook een vorm van vervuiling. Net daarom zult u ongetwijfeld genieten van de stilte in de nieuwe Corsa-e. Met zijn geruisloze elektromotor helpt u actief geluidsoverlast te beperken en maakt u uw rijervaring meer ontspannen.