Sinds 1 mei uw officiële Opel verdeler in regio Izegem, Waregem, Menen en Wervik

Opel Professional Days

02 oktober 2019

50% KORTING OP ALLE OPTIES*!

U houdt van degelijkheid, performantie, flexibiliteit … Want u bent een echte professional. Wel, speciaal voor u zijn er tot eind november de Opel Professional Days met 50% korting op alle opties!

GELDIG OP ALLE BEDRIJFSVOERTUIGEN

En of het nu de Combo, de Movano of de Vivaro is die best aan uw professionele wensen voldoet, het maakt niet uit. De korting is geldig op alle bedrijfsvoertuigen!

OP ZOEK NAAR EEN PERSONENWAGEN**?

Kiest u voor de geavanceerde rijhulptechnologieën van Opel Eye ? Maakt u het zich graag gemakkelijk tijdens het parkeren met Park Pilot of een 360° omgevingscamera? Liever een luxueus lederen interieur met verwarmde en geventileerde zetels? Of een Head-up Display die voor nog meer sereniteit aan het stuur zorgt? Dit is een buitenkans om uw wagen helemaal op uw persoonlijke wensen af te stemmen. Het is tenslotte uw Opel.

* 50% korting op alle opties is geldig op alle bedrijfsmodellen met uitzondering van de Movano runout model en Vivaro runout model, wel op de nieuwe Movano en nieuwe Vivaro. 50% korting is geldig op alle opties met uitzondering van FlexCare, kit voor ingebruikname, accessoires, verzekering.

** 50% korting op alle opties geldig op alle personenwagens modellen (MY20). 50% korting is geldig op alle opties met uitzondering van FlexCare, kit voor ingebruikname, accessoires, verzekering.