Sinds 1 mei uw officiële Opel verdeler in regio Izegem, Waregem, Menen en Wervik

Stephex bestelwagen - STX 2 horses trucks

STX 2 Horses - Travel in style

De bestelwagens van STX 2 HORSES worden volledig ontworpen, ontwikkeld en getest volgens een geest 100% Stephex. De STX 2 Horses bestelwagens worden gemonteerd op een Opel Movano chassis en zijn geschikt voor het vervoer van één of twee paarden. De bestelwagens zijn verkrijgbaar met een enkele (3 zitplaatsen) of dubbele (5 zitplaatsen) cabine in een standaard-, stoeterij- of een lange stoeterij versie, verder worden de bestelwagens uitgerust met lederen stoelen, elektrische ramen, gps en MP3. Veiligheid en comfort van de paarden vormt voor ons een absolute prioriteit, zo werd er gedacht aan een rubberen bodem, ventilator, led-verlichting en kettingen. Een rijbewijs B volstaat om plaats te nemen achter het stuur van een STX 2 Horses. Travel in Style!

Meer info op de website van Stephex

Bekijk onze demowagen

Bariseau Mottrie - Officieel Verdeler en Service STX

Opel Bariseau Mottrie is al decennia lang officieel Opel verdeler. Wij verdelen Opel in de regio West-Vlaanderen met vestigingen in Ieper, Roeselare en Kortrijk. Sinds 1 september 2018 is Opel Bariseau Mottrie ook officieel verdeler van Stephex. De samenwerking met Stephex zorgt ervoor dat al de huidige en nieuwe klanten bij Bariseau Mottrie terecht kunnen voor onderhoud en herstelling van hun STX. Stephex wil zo nog dichter bij zijn klanten staan, onder het motto “Service in eigen streek”.

Bariseau Mottrie werkt hiervoor samen met Lieven Devos van Linico Horses en Jan Grymonprez van Equi-P. Samen zullen zij STX doen leven in West-Vlaanderen. De jarenlange kennis van de paardenwereld en ervaring in de automobielsector maken Stephex het perfecte product voor dit trio.

Wacht niet langer om onze stock te bezichtigen of een STX op uw maat samen te stellen.

Contacteer ons

Standaarduitrusting & Opties

PAARDENRUIMTE   CABINE
1 Dakkoepel   170 pk automaat
4 Hoofdsteldragers   165 pk handgeschakeld
2 Zadelsteunen   Navigatiesysteem
Verplaatsbaar tussenshot   Airco
Soft Gummi Bodem   Radio / CD / MP3 Bluetooth
LED Lampen   3 of 5 zitplaatsen
1 Ventilator   GPS
Temperatuur Registratie   Lederen stoelen
Ramen   Centrale vergrendeling
Kettingen   Elektrische Ruiten
    Armsteun
Download de brochure

Proud Ambassador - Lieven Devos

Lieven Devos is ambassadeur voor Stephex en Bariseau Mottrie in de regio Oost- en West-Vlaanderen. Als voormalig Belgisch kampioen heeft hij nog altijd grote ambities in de paardensport. Naast zijn actieve carrière als ruiter begeleidt hij ruiters en paarden tot op het hoogste niveau. Aan expertise, kennis en ervaring alvast geen gebrek. Sinds de jaren negentig koppelt de springruiter uit Gits zijn sportcarrière aan het trainen van leerlingen en verhandelen van paarden. Zijn vakgebied is Azië, zo won één van zijn klanten in 2014 goud op de Asian Games. 

Wist u trouwens dat Lieven Devos bij wijze van hobby jaarlijks ook deelneemt aan enkele drafkoersen? Als paarden en sport je passie zijn… Als je van je hobby je beroep hebt kunnen maken… Als je doet wat je graag doet, dan kan je iets meer.

Meer lezen over Lieven Devos: www.lievendevos.be

Equi-P Aanleg van eb & vloed pistes

Equi-p legt rijpistes aan in eb en vloed systeem. Dit betekent dat er geen beregeningssysteem meer aan te pas komt om uw bodem de perfecte vochtigheid te geven. Alles verloopt automatisch.

  • Aanleg van buiten- en binnenpistes met een ecologisch irrigatiesysteem
  • Eigen drainagesysteem en drainagezandmengeling, eigen eb en vloed technie
  • Pistes in alle afmetingen en vormen voor zowel de professionele als de recreatieve ruiter
  • De toplaag wordt volgens de verwachting van de klant samengesteld tot het realiseren van een trainingsbodem of tot het realiseren van een wedstrijdbodem

Meer weten? www.equi-p.be