Let op, geld lenen kost ook geld

Het elektrische gamma van Opel

Eenvoudig elektrisch: E-mobiliteit was nog nooit zo simpel

Corsa-e

ONTDEK DE NIEUWE, 100% ELEKTRISCHE CORSA-E.

De nieuwe Corsa-e biedt u een indrukwekkend rijbereik van 337 km zonder bij te laden. Overstappen naar elektrisch voel je ook in de portemonnee: profiteer van de lage totale gebruikskosten dankzij lage taxatie en goedkopere servicebeurten!

Mokka-e

ONTDEK DE NIEUWE, 100% ELEKTRISCHE MOKKA-E.

Next-gen batterijtechnologie biedt de vrijheid om met een enkele lading tot 322 km te rijden volgens WLTP. Laad snel, ecologisch en met maximaal gemak thuis of in een openbaar laadstation. Laad in slechts 30 minuten tot 80% van het rijbereik* en profiteer ten volle van de flexibele oplaadfuncties van Mokka-e die u vertrouwen en vermogen geven tijdens elke rit.

Grandland X PHEV Hybrid

EFFICIËNTIE EN LAGE TOTALE GEBRUIKSKOST

Het gemak van een SUV en de innovatieve technologie van een plug-in hybride gaan samen voor nog meer efficiëntie. En naast efficiëntie zit er voor u ook een meeslepende rijervaring in, met een flitsende acceleratie van 0 tot 100km die max 6,1 seconden duurt.

Zafira Life-e

De Zafira-e Life is de e-volutie van de woonkamer op wielen, het vlaggenschip binnen het Zafira Life-gamma van hoogwaardig comfort, en is nu verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijving voor een nog vlottere en stillere luxerit voor uw zakelijke passagiers.

Vivaro-e

Van of the Year 2021

De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP).

Onze direct leverbare voorraad elektrische en hybride wagens