Let op, geld lenen kost ook geld.

OPEL REPOWERED

Opel wil elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk maken. Heel wat Opel modellen zijn nu al 100% elektrisch of als plug-in hybride beschikbaar. En dat aanbod zal nog flink gaan groeien!

Wil je graag de overstap naar elektrisch maken, maar zit je nog met vragen? Onze verkopers lichten je graag alle voordelen van elektrisch rijden toe. Kom langs in één van onze vestigingen of download de brochure makkelijk via onderstaande knop.

Heb je nog vragen? Het team van Bariseau Mottrie beantwoordt ze graag!

Corsa-e verkozen tot beste koop door Test Aankoop

Tot 337 km rijbereik

De nieuwe Corsa-e biedt jou een indrukwekkend rijbereik van 337 km1 zonder bij te laden. Door rekening te houden met enkele factoren, zoals rijsnelheid, persoonlijke rijstijl en verwarmingsgebruik, kunt u het rijbereik van uw Corsa-e eenvoudig maximaliseren.

1Energieverbruik Opel Corsa-e (gemengd) 16.9 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; rijbereik (gemengd) 337 km (naargelang de aanwezige opties).

Tot 80% opladen in 30 minuten

Snel en eenvoudig: laad de batterijen van jouw Corsa-e in nauwelijks 30 minuten1 voor 80 procent op! Profiteer van de veelzijdige laadstrategie van Opel waardoor jij flexibel kan blijven, zowel voor alledaagse afstanden als voor langere ritten. 

Theoretische waarde, berekend op basis van een WLTP-rijbereik tot 337 km. Aan een snellader op gelijkstroom (100 kW). Verwijst naar het opladen van een lege batterij.

De Opel elektrische en hybride wagens: even veelzijdig als jij

Voor wie meestal in de stad rijdt of juist grotere afstanden op de snelweg. Voor wie een compacte wagen zoekt of wie vaak veel passagiers mee wil nemen. Voor wie 100% elektrisch of liever hybride wil rijden. Bij Opel vind je de elektrische wagen die precies bij je past.

Corsa-e

Ontdek de 100% elektrische Corsa-e: compact en helemaal klaar voor de toekomst. Indrukwekkend rijbereik, snel opladen, baanbrekend stil en spectaculair krachtig.

Nieuwe Mokka-e

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e.

Nieuwe Grandland Plug-in Hybride

Het gemak van een SUV en de innovatieve technologie van een plug-in hybride gaan samen voor nog meer efficiëntie. Ontdek een meeslepende rijervaring dankzij een flitsende acceleratie van 0 tot 100 km/u die max 6,1 seconden duurt.

Nieuwe Astra Plug-in Hybride

De Opel Astra Plug-in Hybrid stelt nieuwe normen voor efficiëntie in de compacte klasse. De zuinige brandstofmotor werkt samen met een krachtige elektromotor om op elke afstand zo economisch mogelijk te rijden met een minimale uitstoot. Omdat hij 100% elektrisch kan rijden, heb je onbeperkte toegang tot milieuzones in en rondom de steden.

Nieuwe Combo-e Life

De nieuwe Combo-e Life is ontworpen om op elk gebied het allerbeste te bieden. Ruimte en comfort voor tot wel zeven personen. Praktische en innovatieve veiligheidssystemen.

Zafira-e Life

De Zafira-e Life is de e-volutie van de woonkamer op wielen, het vlaggenschip binnen het Zafira Life-gamma van hoogwaardig comfort. Nu verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijving voor een nog vlottere en stillere luxerit voor uw zakelijke passagiers.