We verwijzen u graag door naar onze vestiging in Kortrijk!

Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om vanaf 24 april de activiteiten van onze vestiging in Waregem te verhuizen naar onze vestiging in Kortrijk. We bundelen onze krachten in onze multi-merk vestiging te Kortrijk om met een uitgebreid team en ruimer aanbod aan merken onze klanten nog beter te dienen.

Wat betekent dit voor u?
Voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen bent u dus voortaan welkom bij onze collega’s in Kortrijk of in een van onze andere vestigingen. Ons ervaren team staat klaar om u professioneel onderhoud te bieden, zodat u zorgeloos van uw auto kan blijven genieten. Ook bij een schadegeval kunt u rekenen op onze expertise om uw wagen perfect te laten herstellen.
Bovendien ondergaat de vestiging in Kortrijk volgend jaar een metamorfose, wat betekent dat u kunt uitkijken naar een vernieuwde en verbeterde omgeving.
Ons doel blijft immers identiek: uw verwachtingen overtreffen met persoonlijke aandacht, vriendelijkheid en uitstekende service.

Uw contactpersonen in Kortrijk

Yves bruneel
Site verantwoordelijke

Lorem ipsum..

Dylan verhaeghe
Sales Advisor

Lorem ipsum..

Sébastien Van Onacker
Sales Advisor

Lorem ipsum..

Keven dequesne
Service Advisor

Lorem ipsum..

Lisa Boen
Service Advisor

Lorem ipsum..

Bart Ameye
Service Advisor & Schadebeheer

Lorem ipsum..

Wendy Berten
Administratie

Lorem ipsum..

Danny Deraed
Werkplaatschef

Lorem ipsum..

Jouw werkplaatsafspraak bij Bariseau Mottrie

Ben jij op zoek naar een officieel herstelpunt voor jouw Opel, Nissan, Fiat (Pro), Maxus, Abarth of Jeep? Dan ben je bij Bariseau Mottrie aan het juiste adres. 

Waarvoor kun je bij Bariseau Mottrie terecht met jouw auto?

Wil je graag een klein onderhoud waar je oliepeil wordt aangevuld, de bandenspanning wordt nagekeken en je batterij gecontroleerd wordt? Of heeft je wagen nood aan een groot onderhoud waarbij je hele wagen wordt nagekeken? Is er schade aan jouw auto en wil je hem graag laten herstellen? Ben je op zoek naar een plaats waar de carrosserie van jouw wagen kan hersteld worden? Is je antwoord op één van al deze vragen een volmondige “Ja!”? Dan is dit de juiste pagina om jouw werkplaatsafspraak te maken.

Hoe maak je een werkplaatsafspraak bij Bariseau Mottrie?

1. Kies jouw vestiging naar keuze en duid aan waarom je graag wil langskomen.
2. Kies jouw gewenste tijdslot
3. Vul je gegevens in en geef meer informatie omtrent je afspraak
4. Ontvang de bevestiging via mail en kom langs!