Rijden zonder zorgen… Dat wil toch iedereen?

Kies je voor private lease, dan kies je als particulier voor zekerheid. Je rijdt in een nieuwe leaseauto, je betaalt een vast bedrag per maand en je komt niet voor verassingen te staan. Kosten voor onderhoud, herstellingen en de verzekering zijn namelijk inbegrepen in het leasecontract.

Benieuwd naar een private lease? Lees verder voor meer info of kom langs in een van onze showrooms. Wij helpen jou graag verder.

Wat is een private lease?

Rij als particulier met een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand.

Met private lease rij je als particulier in een nieuwe auto naar keuze voor een vast bedrag per maand, zonder dat de auto van jou is. Je bent dus geen eigenaar van de auto, maar gebruikt deze auto gedurende een afgesproken leasetermijn van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Aan het einde van deze termijn lever je de auto weer bij ons in. Behalve de brandstofkosten of kosten voor verkeersboetes betaal je een vast maandbedrag die ook extra diensten dekt zoals bijvoorbeeld onderhoud en herstellingen, verzekering, extra taksen en pechverhelping.

CONTACTEER ONS

Wat zijn de voordelen van private lease?

Private lease is de laatste jaren populairder geworden. Met private lease kies je als particulier voor zekerheid. Je rijdt altijd in een nieuwe of jong gebruikte leaseauto, je betaalt een vast bedrag per maand en je komt niet voor verrassingen te staan.

  • Je zit niet aan jouw spaarcenten.
  • Je voorkomt dat er onvoorzien kosten aan jouw wagen zijn.
  • Na de looptijd geef je de wagen gewoon terug aan de leasingmaatschappij en hoef je je geen zorgen te maken over de restwaarde.
  • Voor jonge bestuurders kan een verzekering van een wagen duur uitvallen, maar in een private lease zit deze inbegrepen.
  • De maandprijs kan je budgetteren.

Hoe werkt een private lease praktisch?

Je komt naar een van onze showrooms en kiest jouw droomauto. Je geeft ons aan hoeveel kilometer je per jaar rijdt en hoe lang je de wagen wilt gebruiken. Op basis hiervan berekenen we de vaste maandprijs. Net zoals bij een gewone financiering worden de noodzakelijke gegevens gecontroleerd door onze partners en als alles goedgekeurd is, dan ben je binnenkort de eigenaar van een nieuwe wagen bij Bariseau Mottrie. Na de gekozen looptijd breng je jouw wagen terug binnen en wordt deze gecontroleerd op schade. Daarna kan je een nieuwe of tweedehandswagen kiezen.

CONTACTEER ONS

Is een private lease duur?

Eigenlijk niet. Eerst en vooral kan je de kost van jouw nieuwe wagen perfect budgetteren en kom je niet voor verrassingen te staan. Op vandaag ben je niet zeker van eventuele prijsstijgingen voor onderhoud en herstelling, maar bij een private lease wordt de maandprijs gedurende de looptijd van het contract niet gewijzigd. Ook heb je geen last van steeds duurder wordende omniumverzekeringen.

Waarom kiezen voor een private lease bij Bariseau Mottrie?

Je profiteert van een ruim aanbod aan scherp geprijsde leaseauto’s, zowel op voorraad als nieuw te bestellen. Je betaalt een eerlijke maandelijkse all-in prijs voor een contract dat je zelf samenstelt. Dankzij onze 4 vestigingen zijn we altijd dichtbij wanneer jouw leaseauto op onderhoud moet komen of een bandenwissel nodig heeft.

Bekijk onze vestigingen