e-POWER, geëlektrificeerde technologie zonder op te laden.

e-Power, een krachtige combinatie

e-POWER is een unieke Nissan-technologie waarbij een benzinemotor, die de batterij oplaadt, gecombineerd wordt met een elektrische motor, die de wielen aandrijft. Het werkt precies zoals een elektrische auto, met minder uitstoot en gebruikskosten, maar omdat u hem niet aan het stopcontact hoeft te koppelen, veranderen uw rijgewoontes niet. Naast de verbrandingsmotor gebruikt e-POWER ook regeneratief remmen om de batterij opgeladen te houden.

Kom de e-Power evaren

Hoe werkt het nu eigenlijk?

Opgeladen door benzine, aangedreven door elektriciteit.

Ontdek een nieuwe rijervaring zonder uw rijgewoontes te veranderen. Blijf brandstof gebruiken, maar geniet van elektrisch rijden zodra u de auto start.

Laadt op onderweg

Een e-POWER hoeft niet opgeladen te worden. De benzinemotor produceert energie die de batterij oplaadt wanneer dit nodig is. De batterij geeft energie aan de elektrische motor die de wielen aandrijft.

Hergebruikt de energie van het remmen

De wrijving die door het remmen wordt veroorzaakt, produceert energie en dankzij e-POWER gaat deze niet verloren. Het regeneratief remsysteem zet de energie om en stuurt die rechtstreeks terug naar de batterij, voor meer brandstofefficiëntie.

Kom langs voor meer info

Nissan e-POWER personenwagens

Ervaar de sensatie.

Nissan Qashqai e-Power

De oorspronkelijke stadscrossover, maar dan elektrisch.

Plan een testrit

Nissan X-Trail e-Power

De vijf- tot zevenzitter met vierwielaandrijving voor gezinsavontuur.

Plan een testrit