Grote bestelwagen

Nissan Interstar

Vanaf

€31.370*

Afgestemd op de taak

Met één van de grootste gamma’s in zijn categorie, biedt de nieuwe Nissan INTERSTAR veel conversiemogelijkheden om hem af te stemmen op jouw bedrijfsnoden. Kies uit de bestaande Nissan conversies, of ga voor conversies op maat bij één van de door Nissan erkende carrosseriebouwers.

Kom de Interstar ontdekken

Een kantoor onderweg

Naast een grote, flexibele laadruimte biedt de nieuwe Nissan INTERSTAR ook een ruime, praktische en verbonden cabine die dienst doet als jouw kantoor onderweg. Zo kan je elk onderdeel van jouw werk de baas, ongeacht waarheen je gaat.

Bespreek de mogelijkheden

Jouw krachtige partner

Krachtiger en efficiënter. De nieuwe Nissan INTERSTAR bestaat in verschillende dCi-motoren die 135PK tot 180PK produceren zodat je zelfzeker op elke situatie afgaat. Alle motoren voldoen aan de laatste emissienormen (EURO6D-Full of EUROVIe).

Meer info
Kom hem ontdekken

Nissan INTERSTAR

De originele toebehoren van Nissan maken het leven veiliger en makkelijker, van zetelhoezen in imitatieleder, beschermingsmatten en spatborden tot nuttige opties zoals ladders, trekhaken of dakdragers en een loopvoorziening.

Ontdek meer

Ongeacht jouw budget kan Nissan Finance Support jou advies verlenen over een aantal financieringspakketten en je helpen om de beste optie te vinden.

Nissan Financiering

Kan je niet langer wachten op een nieuwe Nissan? Kies dan een auto uit onze voorraad.

Bekijk de voorraad

Maak kennis met ons fleetteam

Wij vinden het belangrijk om ieder bedrijf een oplossing op maat te bieden. Onze Fleet Advisors geven je graag meer informatie.

Maak kennis Meer over Bariseau Mottrie
Opel logo
Nissan logo
Ligier logo
Caramel Cars logo
Caramel Campers logo

Vragen? Testrit boeken?

Vul jouw gegevens in en we helpen je zo snel mogelijk met de glimlach verder.

Nissan Kortrijk

Bariseau Mottrie Kortrijk
Deerlijksestraat 6
8500 Kortrijk
sales.kortrijk@bariseaumottrie.be
T 056 24 54 54

Nissan Roeselare

Bariseau Mottrie Roeselare
Westlaan 223
8800 Roeselare
sales.roeselarewest@bariseaumottrie.be
T 051 51 11 35

Snel naar

Groep Bariseau Mottrie

Over Bariseau Mottrie
Jobs

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

(1) Dit aanbod bestaat uit een EASYfin-planning krediet met verlengde waarborg. JKP (Jaarlijkse Kostenpercentage) 4,49 % en vaste debetrentevoet 4,49 % voor een maximale duur van 60 maanden, zonder verplicht voorschot met verlengde waarborg en is voorbehouden aan particulieren op het hele Nissan-gamma. Deze twee contracten zijn afzonderlijk verkrijgbaar met identieke voorwaarden. Inclusief Verlengdge waarborg optie (5 jaar/100.000km). Het bereiken van één van deze twee termijnen beëindigt het verlengde waarborg contract.

Illustratief voorbeeld voor een Nissan Qashqai Visia Mild-Hybrid 140 MT: € 31190 BTWin, voorschot van € 5069,58, overnamepremie van € 1500 en extra korting van € 2500. Te financieren bedrag (voorschot en korting afgetrokken): € 22120,42, voor een duur van 60 maanden. 59 maandaflossingen van € 249, laatste verhoogde maandaflossing van € 11125, totaal terug te betalen bedrag (zonder voorschot): € 25816.

Illustratief voorbeeld voor een Nissan Qashqai N-Connecta e-POWER: € 40740 BTWin, voorschot van € 5100,33, overnamepremie van € 1500 en extra korting van € 2500. Te financieren bedrag (voorschot en korting afgetrokken): € 31639,67, voor een duur van 60 maanden. 59 maandaflossingen van € 369, laatste verhoogde maandaflossing van € 15065, totaal terug te betalen bedrag (zonder voorschot): € 36836.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C te 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: Nissan Belux n.v. (Invoerder), Bist 12, 2630 Aartselaar, BTW BE 0838 306 068, Rekeningnummer bij een Belgische bank, RPR Antwerpen. Uw Nissan verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.

De getoonde afbeeldingen zijn bedoeld als leidraad. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Nederlandse voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar, of zijn beperkt tot bepaalde uitvoeringen. Preproductiemodel wordt getoond. Het werkelijke productiemodel kan afwijken.
Gegevens over het rijbereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Voorlopige cijfers, in afwachting van homologatie.