Nissan elektrische voertuigen

Overschakelen op een elektrisch voertuig hoeft geen grote stap te zijn. Dankzij de verschillende elektrische opties bij Nissan vind je altijd een voertuig dat perfect is voor jou.

Ervaar de sensatie van elektrisch rijden

Nissan Leaf
100% elektrisch

De elektrische gezinsauto.

Verkrijgbaar met een batterij van 39kWh of een krachtige batterij van 59kWh, super gestroomlijnd en met geavanceerde technologie voor meer vertrouwen onderweg. Ontdek een nieuwe manier van rijden. Je zal versteld staan van de Nissan LEAF.

Plan een testrit

Nissan Ariya
100% elektrisch

De elektrische crossover.

De Ariya crossover met e4ORCE-technologie is het begin van een nieuw tijdperk van moeiteloze, intuïtieve en adaptieve ervaringen, zowel in de auto als erbuiten. Dit alles verpakt in een gesofisticeerde buitenkant die zijn inspiratie haalt uit het Japanse futurisme.

Plan een testrit

Nissan Qashqai
Mild Hybrid, e-POWER

De ultieme stadscrossover.

Als pionier in het crossoversegment in 2007, is de Nissan QASHQAI een favoriet gebleven dankzij de geavanceerde technologie, dynamische prestaties die typisch zijn voor een hatch-back en het praktische en knappe SUV-ontwerp.

Plan een testrit

Nissan Juke Hybrid

De kleine crossover coupé.

De hele stad heeft u gezien wanneer u langsrijdt in uw Nissan JUKE en u vol vertrouwen door het verkeer laveert dankzij de intelligente veiligheidssystemen en net voldoende attitude. Onzichtbaar worden was nooit het plan met de coupé crossover.

Plan een testrit

Elektrisch rijden met Nissan

Wil je graag de overstap naar elektrisch maken, maar zit je nog met vragen? Onze verkopers lichten je graag alle voordelen van elektrisch rijden toe. Kom vrijblijvend langs in één van onze vestigingen.

Het team van Bariseau Mottrie helpt je graag verder.

Afspraak maken