Let op, geld lenen kost ook geld.

Ontdek onze Opel wagens op voorraad

Op zoek naar een direct leverbare Opel auto? Neem snel een kijkje tussen onze voorraad nieuwe en tweedehands Opel auto's.

Opel stockwagens

Opel tweedehandswagens

Hybride en elektrische wagens

Ontdek ons aanbod hybride en elektrische Opel wagens.

Ons aanbod Opel personenwagens

CORSA

Opel Corsa

Ontdek de Corsa – de duitse stadsauto, volledig klaar voor de toekomst, met een combinatie van dagelijks rijplezier en de sensationele technologie van grote wagens.

CORSA-E

Ontdek de 100% elektrische Corsa-e: compact en helemaal klaar voor de toekomst. Indrukwekkend rijbereik, snel opladen, baanbrekend stil en spectaculair krachtig.

NIEUWE ASTRA 5-DEURS

Maak kennis met het gedurfde design en de toonaangevende Duitse technologie van de nieuwe Opel Astra. Geniet elke dag van zijn opwindende rij-eigenschappen en zijn stijlvolle looks.

NIEUWE ASTRA 5-DEURS PLUG-IN HYBRIDE

Maak kennis met de gloednieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland.

CROSSLAND

Veelzijdigheid die de aandacht trekt. Stijl die overal op voorbereid is. Van de uitgesproken karakteristieke Vizor tot het puur praktische interieur.

NIEUWE MOKKA

Ben je klaar voor de volgende, gedurfde stap naar de toekomst van Opel? Het is een combinatie van een zuiver design, een adembenemend interieur en de nieuwste hightech aandrijflijnen.

NIEUWE MOKKA-E

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e.

NIEUWE GRANDLAND

De nieuwe Opel Grandland overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, de iconische Vizor, zijn harmonieuze interieur met het volledig digitale Pure Panel.

NIEUWE GRANDLAND PLUG-IN HYBRIDE

Gewoon mooi? Veel meer dan dat! De nieuwe Opel Grandland Plug-in Hybrid overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, de iconische Vizor.

INSIGNIA GRAND SPORT

Duitse techniek op haar best: de Insignia Grand Sport heeft een verbeterde efficiëntie en een sportieve look.

COMBO-E LIFE

De nieuwe Combo-e Life is ontworpen om op elk gebied het allerbeste te bieden. Ruimte en comfort voor tot wel zeven personen. Praktische en innovatieve veiligheidssystemen.

ZAFIRA-E LIFE

De Zafira-e Life is de e-volutie van de woonkamer op wielen. Het vlaggenschip binnen het Zafira Life-gamma van hoogwaardig comfort.

Nieuwsgierig naar wat je huidige wagen nog waard is?

Bariseau Mottrie bezorgt je een uitmuntende en transparante overname.

Let op, geld lenen kost ook geld

(*) Lening op afbetaling met laatste verhoogde maandelijkse aflossing, vallend onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht. Kredietbedrag: € 22.456,33. Voorschot (facultatief): € 3.452,09. Contante prijs: € 25.908,42. JKP (Jaarlijks Kostenpercentage) van 2,49 %, vaste jaarlijkse debetrentevoet: 2,49 %. Looptijd van het krediet: 60 maanden. Terug te betalen in 59 maandelijkse aflossingen van € 255,99. Laatste verhoogde maandelijkse aflossing: € 9.323,94. Actie geldig van 1/3/2022 tot 31/03/2022. Totaal terug te betalen bedrag: € 24.427,35.

De financiering betreft een lening op afbetaling en is voorbehouden aan particulieren. Onder voorbehoud van goedkeuring van uw kredietaanvraag door AlphaCredit NV, kredietgever, St-Lazaruslaan 4-10/3 – 1210 Brussel, RPR Brussel. BTW BE 0445.781.316. Adverteerder: Bariseau Mottrie nv - Brugsesteenweg 572 8800 Roeselare BTW: BE 0554.705.980. Uw Opel Verdeler treedt op als agent in nevenfunctie. Onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.