Opel elektrische en hybride wagens: even veelzijdig als jij

Voor wie meestal in de stad rijdt of juist grotere afstanden op de snelweg. Voor wie een compacte wagen zoekt of wie vaak veel passagiers mee wil nemen. Voor wie 100% elektrisch of liever hybride wil rijden. Bij Opel vind je de elektrische wagen die precies bij je past.

De 100% elektrische personenwagens van Opel

Corsa-e

Ontdek de 100% elektrische Corsa-e: compact en helemaal klaar voor de toekomst. Indrukwekkend rijbereik, snel opladen, baanbrekend stil en spectaculair krachtig.

Plan een testrit

Mokka-e

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e.

Plan een testrit

Combo-e Life

De nieuwe Combo-e Life is ontworpen om op elk gebied het allerbeste te bieden. Ruimte en comfort voor tot wel zeven personen. Praktische en innovatieve veiligheidssystemen.

Plan een testrit

Zafira-e Life

De Zafira-e Life is de e-volutie van de woonkamer op wielen, het vlaggenschip binnen het Zafira Life-gamma van hoogwaardig comfort. Nu verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijving.

Plan een testrit
De plug-in hybride personenwagens van Opel

Nieuwe Astra Plug-in Hybride

De Opel Astra Plug-in Hybrid stelt nieuwe normen voor efficiëntie in de compacte klasse. De zuinige brandstofmotor werkt samen met een krachtige elektromotor om op elke afstand zo economisch mogelijk te rijden met een minimale uitstoot.

Plan een testrit

Nieuwe Grandland Plug-in Hybride

Het gemak van een SUV en de innovatieve technologie van een plug-in hybride gaan samen voor nog meer efficiëntie. Ontdek een meeslepende rijervaring dankzij een flitsende acceleratie van 0 tot 100 km/u die max 6,1 seconden duurt.

Plan een testrit
De elektrische bedrijfswagens van Opel

Combo-e Cargo

De nieuwe Opel Combo-e Cargo biedt dé oplossing voor bedrijven en vaklieden die emissievrij willen rijden. Terwijl zijn buitenmaten compact zijn, biedt de Combo-e Cargo een bijzonder praktisch en ruim interieur.

Plan een testrit

Vivaro-e

De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een 100% elektrische bedrijfswagen zoeken die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt.

Plan een testrit

Elektrisch rijden met Opel

Opel wil elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk maken. Heel wat Opel modellen zijn al 100% elektrisch of als plug-in hybride beschikbaar. En dat aanbod zal nog flink gaan groeien.

Wil je graag de overstap naar elektrisch maken, maar zit je nog met vragen? Onze verkopers lichten je graag alle voordelen van elektrisch rijden toe. Kom vrijblijvend langs in één van onze vestigingen.

Het team van Bariseau Mottrie helpt je graag verder.

Afspraak maken