Lease jouw bedrijfswagen voor een duidelijke all-in prijs

Ben je op zoek naar een nieuwe personen- of bestelwagen voor jouw bedrijf? Met een Business lease van Bariseau Mottrie rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. Bovendien krijg je een complete service aangeboden.

Lees verder en ontdek meer informatie over business leasen, of maak en afspraak en wij lichten alles verder toe. Samen vinden we de beste leaseoplossing voor jou en jouw bedrijf.

Wat is business lease?

Rij met een gloednieuwe auto of bedrijfswagen voor een vast bedrag per maand.

Met een business lease rij je als ondernemer in een nieuwe auto of bestelwagen naar keuze voor een vast bedrag per maand, zonder dat de auto van jou is. Je bent dus geen eigenaar van de auto, maar gebruikt deze auto gedurende een afgesproken leasetermijn van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Aan het einde van deze termijn lever je de auto weer bij ons in. Op het einde van het contract is er geen aankoopoptie. De extra diensten en services verbonden aan de auto, zoals bijstand en verlengde garantie, worden opgenomen in het contract.

Maak een afspraak

De vormen van business lease

Operationele lease

Met operationele lease rij je als ondernemer in een nieuwe auto of bestelwagen naar keuze voor een vast bedrag per maand, zonder dat de auto van jou wordt. Je bent dus geen eigenaar van de auto, maar gebruikt deze auto gedurende een afgesproken leasetermijn van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Aan het einde van deze termijn lever je de auto weer bij ons in. Op het einde van het contract is er geen aankoopoptie. De extra diensten en services verbonden aan de auto, zoals bijstand en verlengde garantie, worden opgenomen in het contract.

Neem contact op

Financiële lease

Met een financiële lease koop je de auto als het ware op afbetaling en is de auto aan het einde van de contractperiode van jou. Je kan dit contract vergelijken met een financieringsovereenkomst bij een huishypotheek. Je bent economische eigenaar van de auto: de auto staat op jouw balans als eigendom, maar de financieringsmaatschappij heeft het pandrecht. Na de laatste aflossing ben jij de reële eigenaar en kan je de wagen vrij verkopen of inruilen voor een andere wagen. Zowel de looptijd als het maandelijkse aflossingsbedrag ligt vast.

Wat zijn de voordelen? De aankoopsom van de auto wordt gefinancierd, waardoor je de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen. Hierdoor houd je ruimte over voor andere investeringen.

Neem contact op

Waarom kiezen voor business lease bij Bariseau Mottrie?

Met meer dan 50 jaar ervaring helpt Bariseau Mottrie jou met de glimlach verder. Ons ruim aanbod en allerbeste service maken jouw autorit een waar plezier.

Aantrekkelijke prijzen

Je betaalt een eerlijke maandelijkse all-in prijs voor een contract dat je zelf samenstelt.

Maak een afspraak

Altijd dichtbij

Dankzij onze 6 vestigingen zijn we altijd dichtbij wanneer jouw leaseauto op onderhoud moet komen of een bandenwissel nodig heeft.

Bekijk vestigingen

Ruim aanbod

Je profiteert van een ruim aanbod aan scherp geprijsde leaseauto’s, zowel op voorraad als nieuw te bestellen.

Bekijk het aanbod

Wij zorgen voor jouw wagenpark!

Bij ons ben je als klant verzekerd van een ruime, professionele dienstverlening op maat. Ons fleetteam streeft naar een sterk partnership op lange termijn en staat steeds voor jou klaar.

Maak een afspraak