Schade expertise bij u in de buurt

Autoschade en de bijhorende administratieve rompslomp is vervelend. De herstelling en de opvolging van uw volledige schadedossier nemen wij dan ook volledig van u over. Zo kan u zo snel mogelijk terug zorgeloos de weg op.

Behandeling schadedossier

Van A tot Z beheren wij jouw dossier

Het kan zijn dat u met vragen zit over het ongeval of over het herstellen van de schade?

Onze medewerkers staan daarom steeds voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Wist u dat Bariseau Mottrie Erkend Schadehersteller is voor de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen? Door te kiezen voor Bariseau Mottrie als Erkend Hersteller kunt u bij sommige verzekeringsmaatschappijen een korting op de vrijstelling krijgen.
Informeer hier zeker naar.

Contactpersoon schade
expertise

U kunt rechtstreeks bij onze recepties terecht voor het opmaken van uw schadebestek en nadien voor het maken van de afspraak voor herstelling.Bariseau Mottrie beheert uw schadedossier van A tot Z en herstelt uw wagen tot in de puntjes. We helpen u graag verder

Vestiging Ieper
César Mottrie | cesar@bariseaumottrie.be | T 057 20 16 66

Vestiging Roeselare
Bran Verfaillie | bran@bariseaumottrie.be | T 051 23 23 89

Vestiging Kortrijk
Bart Ameye | bart@bariseaumottrie | T 056 24 54 50

Vestiging Waregem
Mathieu Delanghe | mathieu@bariseaumottrie.be | T 056 15 10 42

Waarom kiezen voor Bariseau Mottrie

U mag rekenen op:
Kwaliteit, service en persoonlijke ontvangst.
Schade-expertise: Een uitgebreid dossier, met foto’s van de schade en een gedetailleerd bestek via Winformex.

Zo min mogelijk administratie voor u. We regelen – indien nodig – alles rechtstreeks met uw makelaar of verzekeringsmaatschappij. Tijdens de herstelling stellen wij u een gratis vervangwagen zodat u mobiel blijft.
De meeste verfijnde zorgen een grondige wasbeurt, zodat uw auto weer glimt als nieuw. Kwaliteit aan een correcte prijs. Smart repair bvb uitdeuken zonder spuiten kan voor u een serieuze besparing betekenen met hetzelfde vlekkeloze eindresultaat.

Wat te doen bij autoschade

Stap 1: Europees aanrijdingsformulier

Vul bij een ongeval met een andere partij steeds zo correct mogelijk een Europees aanrijdingsformulier in en laat het zeker tekenen door U en de eventuele tegenpartij.

Stap 2: Contacteer Uw Verzekeraar

Breng uw verzekering op de hoogte van uw schadegeval en en geef onmiddellijk ook de keuze van Bariseau-Mottrie + de juiste locatie van de vestiging als hersteller door. (Bvb Bariseau-Mottrie Ieper)

Stap 3: Is uw wagen nog mobiel?

Nee? Contacteer uw pechbijstand via uw eigen verzekering. Rijdt u met een Opel en is uw wagen nog in garantie of heeft u een Opel Assistance Plus abonnement afgesloten? Contacteer dan 0800/16.722 (Bijstand in België) of +32 2 233 26 12 (Bijstand in Buitenland).
Ja? Indien uw wagen nog mobiel is vragen komt u gewoon bij ons langs, zonder afspraak, zodat wij een schadedossier kunnen opstellen. Onze mensen doen de nodige vaststellingen en zorgen voor een offerte. Vervolgens kan u een afspraak maken voor de herstelling van de schade.