Let op, geld lenen kost ook geld

Onderhoud & herstelling

Om onbezorgd van uw wagen te kunnen blijven genieten is periodiek onderhoud essentieel. U kan in onze vier vestigingen in Ieper, Kortrijk, Roeselare en Waregem terecht voor een ruim aanbod aan services voor uw wagen. Onderhoud, nazicht keuring, bandenwissel, airco onderhoud of defecten. Onze ervaren techniekers zorgen ervoor dat uw wagen in topvorm bijft.  

Carrosserie

Autoschade en de bijhorende administratieve rompslomp is vervelend. De herstelling en de opvolging van uw volledige schadedossier nemen wij dan ook volledig van u over. Zo kan u zo snel mogelijk terug zorgeloos de weg op.

Banden

Aankoop van zomerbanden, winterbanden of 4-seizoensbanden met of zonder velg.

Bandenwissel en bandenhotel voor stockage van uw winter/zomerbanden aan €69/seizoen

Wagenverhuur

Huur bij ons een Opel huurwagen, wij beschikken over zowel kleine stadswagens als grote bestelwagens en alles daartussen. Verhuur zowel mogelijk voor 1 dag als voor lange termijn.

Euro Repar - Roeselare

Euro Repar onderhoud en herstelling voor alle automerken.

Professionals - fleet

Bariseau Mottrie - Opel dealergroep voor Ieper, Kortrijk, Roeselare en Waregem -  is uw OPEL PROFESSIONAL CENTER voor Zuid-West-Vlaanderen. Hiermee bent u bij ons als klant verzekerd van een ruime, professionele dienstverlening op maat waarbij wij steeds streven naar een sterk partnership op lange termijn.