Schade expertise bij jou in de buurt

Autoschade en de bijhorende administratieve rompslomp is vervelend. De herstelling en de opvolging van jouw volledige schadedossier nemen wij dan ook volledig van jou over. Zo kan je zo snel mogelijk terug zorgeloos de weg op.

Je kan terecht voor al jouw carrosserie bij de locaties in Ieper & Brugge. Maak hier jouw afspraak! 

Contact

Wij beheren jouw schadedossier van A tot Z

Zit je met vragen over het ongeval of over het herstellen van de schade? Onze medewerkers staan steeds voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wist je dat Bariseau Mottrie Erkend Schadehersteller is voor de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen? Door te kiezen voor Bariseau Mottrie als Erkend Hersteller kan je bij sommige verzekeringsmaatschappijen een korting op de vrijstelling krijgen. Informeer hier zeker naar.

Contact
Schade? Ons team helpt je verder!

Meet the team

Je kan bij het onthaal in onze verschillende vestigingen terecht om jouw schadebestek op te maken en om een afspraak voor herstelling te maken.

Onze schade experten bij Bariseau Mottrie beheren jouw schadedossier van A tot Z. Bovendien herstellen we jouw wagen tot in de puntjes.

César Mottrie
Verantwoordelijke Carrosserie Ieper

Bart Ameye
Schadebeheer Kortrijk

Dylan Vanhoutte
Schadebeheer Roeselare

danny jacob
CARROSSERIE ieper

jirne jacob
CARROSSERIE ieper

chesney vercruysse
carrosserie ieper

ZENO SMIGELSKIS
CARROSSERIE BRUGGE

VINCENT BUYDTS
carrosserie brugge

Waarom kiezen voor Bariseau Mottrie?

Bij Bariseau Mottrie mag je rekenen op kwaliteit, service en persoonlijke ontvangst. Dankzij onze schade-expertise verzorgen wij een uitgebreid dossier met voldoende foto’s en een gedetailleerd bestek via Winformex.

We zorgen dat je zo min mogelijk administratie hebt. We regelen – indien nodig – alles rechtstreeks met jouw makelaar of verzekeringsmaatschappij. Tijdens de herstelling kan je een gratis vervangwagen gebruiken zodat je mobiel blijft.

Na de herstelling krijgt jouw auto een grondige wasbeurt, zodat deze weer glimt als nieuw.

Contact

Onze carrosserie diensten

Bariseau Mottrie is specialist voor ieder type schade aan jouw auto. Van traditionele tot smart herstellingen.
Ontdek hieronder waarvoor je allemaal bij ons terecht kan.

Uitdeuken zonder spuiten

Lakwerk

Voorruitherstelling en -vervanging

Krassen en matte vlekken polieren

Velgen herstellen

Koplampen en bumpers herstellen

Bestelwagen herstellen

Spot repair

Wat te doen bij autoschade?

1

Europees aanrijdingsformulier invullen

Bij een ongeval met een andere partij is het belangrijk dat je het Europees aanrijdingsformulier steeds zo correct mogelijk invult en laat ondertekenen door jezelf en de eventuele tegenpartij.

2

Jouw verzekeraar contacteren

Breng jouw verzekeraar op de hoogte van het schadegeval en en geef onmiddellijk ook de keuze van carrosserie en locatie door. Zo kan je bijvoorbeeld Bariseau Mottrie Ieper doorgeven.

3

Is jouw wagen nog mobiel?

Nee? Contacteer de pechbijstand via jouw verzekering.
Ja? Kom dan gewoon bij ons langs, zonder afspraak, zodat wij een schadedossier kunnen opstellen. Onze mensen doen de nodige vaststellingen en zorgen voor een offerte. Vervolgens kan je een afspraak maken voor de herstelling.