Beheer je fleet met Bariseau Mottrie

Onze dienstverlening voor professionals

Zodra je onderneming meer dan 1 bedrijfswagen telt, komt nauwgezet beheer van het wagenpark om de hoek kijken. Maak je wel gebruik van de mogelijkheden voor fiscale optimalisatie? Wil je je wagenpark vergroenen? En bovenal: betaal je wel de meest interessante prijs?

Maak een afspraak met de Fleet Advisors van Bariseau Mottrie en bekijk hoe wij jou ondersteunen in alles wat met fleet management te maken heeft.

Maak een afspraak Ontdek onze merken

Voor zelfstandigen, fleet managers en bedrijfsleiders.

Je hebt veel goede redenen om Bariseau Mottrie als mobiliteitspartner te kiezen. Niet alleen krijg je een heel uitgebreid gamma aan personenwagens en bestelwagens in elk segment. Je krijgt er ook de beste service van West-Vlaanderen bovenop.

Ben je werknemer en op zoek naar een bedrijfswagen? Neem dan een kijkje in ons aanbod.

Personenwagens Bestelwagens

Bariseau Mottrie, jouw perfecte fleet partner

Prijs-kwaliteit, daarvoor staan wij bekend in onze regio. Dankzij onze focus op duurzame mobilititeit, de gespecialiseerde kennis van onze fleet advisors en onze selectie van hoogwaardige merken zoals bijvoorbeeld Opel, Nissan, Fiat Pro en Maxus.

Contacteer ons

De beste prijs-kwaliteit van West-Vlaanderen

In ons gamma vind je personen- en bestelwagens in verschillende prijsklassen en formaten, met elektrische motor, verbrandingsmotor of hybride modellen. Samen met onze Fleet Advisors stel je je wagenpark samen volgens je behoeften. Je krijgt advies rond alle mogelijkheden qua mobiliteit en fiscaliteit. Zo ben je er zeker van dat je precies krijgt wat je nodig hebt en ook enkel daarvoor betaalt.

Contacteer ons

Groot aanbod elektrische voertuigen

Stoom je onderneming nu al klaar voor de mobiliteit van de toekomst. Vanaf 2026 genieten enkel emissievrije voertuigen van belastingvoordelen. Met een ruim assortiment aan elektrische voertuigen ben je bij ons aan het juiste adres voor de vergroening van je wagenpark.

Elektrisch rijden

Mobiliteitsadvies op maat van jouw bedrijf

Mobiliteit is veel meer dan een bedrijfswagen alleen. Daarom krijg je van ons ook advies rond je huidige fleet en je toekomstplannen. Bij onze Fleet Advisors kan je terecht met alle vragen over de financiering van je wagenpark, elektrisch rijden, duurzame mobiliteit en alle infrastructuur die daarbij hoort.

Maak een afspraak

Fiscaal advies voor een geoptimaliseerd wagenpark

Vanaf 2026 komen enkel elektrische (emissievrije) wagens in aanmerking voor fiscale voordelen. De Fleet Advisors van Bariseau Mottrie begeleiden je doorheen de jungle van veranderende wetgeving en helpen je aan een fiscaal geoptimaliseerde fleet.

Maak een afspraak

Financiering

Een belangrijke factor in je keuze van fleetvoertuigen is de manier van financieren. Onze Fleet Advisors helpen je de meest voordelige formule (zoals bijvoorbeeld leasing of renting) uitkiezen en zorgen voor een feilloze administratieve afhandeling van je contract.

Bespreek de mogelijkheden

Erkend Business Center voor Opel, Nissan, Maxus en Fiat Pro

Bariseau Mottrie is voor zowel Opel en Nissan als Fiat Pro en Maxus een erkend Business Center. Bij ons ben je als bedrijf dus aan het juiste adres. Dankzij onze verschillende merken vind je bij ons zeker een voertuig dat bij jouw onderneming past.

Ontdek al onze merken

Jouw persoonlijke Fleet Advisor bij Bariseau Mottrie

Maak kennis met onze mobiliteitsexperten! Geen mobiliteitsvraagstuk te complex of zij vinden de perfecte oplossing. Op maat van de behoeften van je bedrijf, fiscaal geoptimaliseerd en gefinancierd volgens de meest voordelige formule.

Welke vragen je ook hebt over fleet management, we move you in the right direction!

Ülle Wambeke

Ülle Wambeke
Fleet & Sales manager regio Roeselare

Geert Vanderhaeghen
Fleet Advisor regio Kortrijk

Benny Comyn
Fleet Advisor regio Ieper

Didier collin
Fleet Advisor regio Brugge

Bariseau Mottrie doet méér voor jouw bedrijf

Wij zorgen ervoor dat je onder de indruk bent voor, tijdens en na de aankoop van jouw bedrijfswagen.

Beleef jouw nieuwe wagen

Bij Bariseau Mottrie vinden we het belangrijk dat je niet enkel offertes en uitleg krijgt, maar dat je jouw nieuwe wagen ook echt kan beleven. Wij voorzien testritten op jouw bedrijf of in onze vestigingen.

Contacteer ons

Bestelwagens op maat van jouw bedrijf

Bestelwagens bestaan er in alle maten en kleuren. Daarom is advies over het juiste product voor jouw zaak superbelangrijk. Wij kunnen alle bestelwagens aangepast aan jouw wensen leveren.

Je kan bij ons terecht voor…
…professioneel advies over bestelwagens en hun fiscaliteit.
…onderhoud en herstelling van bedrijfswagens.
…ombouw en inrichting van bestelwagens.

Bekijk onze bestelwagens op voorraad

Service na verkoop

Na de aankoop van jouw bedrijfswagen staat ons team elke dag met de glimlach voor je klaar om jou een uitmuntende service te bieden.

  • Service op maat van jouw bedrijf.
  • Altijd dichtbij dankzij 5 vestigingen in West-Vlaanderen.
  • Eigen carrosserie afdeling voor reparaties.
  • Uitgebreid vervangwagenpark.
Bekijk onze vestigingen