Garage Deboo Brugge by Bariseau Mottrie

Garage Deboo is al meer dan 50 jaar jouw mobiliteitspartner in regio Brugge. Wij plaatsen onze klanten centraal, altijd met de glimlach. Ons team staat elke dag klaar om jou de beste service aan te bieden. Sinds 1 juni 2024 is Garage Deboo overgenomen door de groep Bariseau Mottrie. En opereert nu onder de naam Garage Deboo Brugge by Bariseau Mottrie.

Wat betekent de overname van Garage Deboo op de locatie in Brugge door Bariseau Mottrie? De klanten van Garage Deboo kunnen blijven rekenen op de kwaliteitsvolle service die ze gewend zijn via de vertrouwde gezichten van familie Deboo en hun team.

Als officiële dealer van Alfa Romeo, Abarth, Fiat, Fiat Professional, Jeep en Opel, bieden wij een breed scala aan mogelijkheden. Kom zeker eens langs in onze vestiging in Brugge! 

Lees meer over de overname Lees meer over Bariseau Mottrie

Onze merken

Onderhoud of herstelling nodig?

Wij zijn officieel servicepunt van Alfa Romeo, Abarth, Fiat, Fiat Professional, Jeep en Opel in regio Brugge.

 

Ook Honda en Saab- rijders en alle andere merken kunnen bij ons terecht voor betrouwbare service.

Werkplaatsafspraak

Op zoek naar een direct leverbare auto?

Zoek jouw droomwagen in ons aanbod van nieuwe en tweedehandswagens. Ruime keuze aan merken en meer dan 200 direct leverbare wagens.

 

 

Bekijk de voorraad

Schade aan de wagen?

Autoschade? Wij nemen de de herstelling en de opvolging van jouw volledig schadedossier volledig van jou over. Zo kan je zo snel mogelijk terug zorgeloos de weg op.

 

xxx

Schade herstellen

Onze Brugse vestiging

Oostendse Steenweg 157
8000 Brugge
T 050 32 99 70

naverkoop.brugge@bariseaumottrie.be
verkoop.brugge@bariseaumottrie.be