Bariseau Mottrie officiële Opel-dealer in Tielt, Jabbeke en Brugge

De garages Decaigny en Degroote, aanwezig in Tielt, Jabbeke en Brugge, zetten op 31 augustus 2022 al hun Opel-activiteiten voor nieuwe Opel-voertuigen stop om zich te kunnen toeleggen op andere activiteiten binnen de garages.

Met het akkoord van Opel Belgium zijn wij, de groep Bariseau Mottrie, de nieuwe Opel concessiehouder voor de regio. Ons ganse team stelt zich vanaf 1 september 2022 ter beschikking, zodat Opel-klanten kunt blijven genieten van expertise en de kwaliteit van de officiële producten en diensten van Opel. Dit kan in één van de vestigingen in Ieper, Roeselare en Kortrijk.

De garages van Bariseau Mottrie zijn als enige erkend op het gebied van tussenkomsten onder garantie en/of in het kader van een contract dienst na-verkoop dat al dan niet is begrepen in een huur of leasingovereenkomst.

Update 01/06

Vanaf vandaag is Bariseau Mottrie ook beschikbaar in Brugge! Je kan dus naast onze vestigingen in Ieper, Roeselare & kortrijk, nu ook het Duitste merk Opel bekijken in de showroom in Brugge. Zien we je daar? Meer informatie over de nieuwe vestiging in Brugge vind je hier.

 

Bekijk onze vestigingen