Een tweede Bariseau Mottrie vestiging in Roeselare

Bariseau Mottrie blijft uitbreiden. Na de toevoeging van het merk Fiat Pro aan het huidige gamma dat al bestond uit Opel, Maxus en Nissan is er nu ook een stap gezet in geografische uitbereiding. “Dankzij de grotere geografische spreiding kunnen we onze klanten dichter bij hen thuis bedienen”, vertelt Julie Bariseau, CEO van Bariseau Mottrie. Onze vestiging in Kortrijk is sinds oktober 2022 officiële verdeler van Nissan, maar daar komt nu dus ook een nieuwe vestiging in Roeselare bij. Dankzij de overname verstevigt het bedrijf haar positie als multimerken dealer in Zuid-West-Vlaanderen. De Nissan vestiging in de Westlaan wordt dan ook een tweede vestiging van Bariseau Mottrie in Roeselare.

Een nieuwe vestiging betekent ook een nieuwe sitemanager. Deze rol zal worden opgenomen door onze collega Gregory Mezieres, we wensen hem veel succes met deze nieuwe uitdaging. De gekende gezichten van deze vestiging, namelijk sales advisor Thomas Vanderhelst, aftersales advisor Maité Viane en mechanieker Maiky zullen zorgen dat de persoonlijke aandacht en service zoals de klanten gewend zijn, ook behouden blijft.

In zowel de Nissan vestigingen van Kortrijk als Roeselare vinden van 21 tot 30 september de e-Power Days plaats. Daarop zijn alle Nissan eigenaars en andere nieuwsgierigen zeker welkom om langs te komen om dit gamma met geëlektrificeerde technologie te ontdekken. Daarnaast vindt op 8 oktober ook de welgekende Westlaanpromenade in Roeselare plaats, die dit jaar omgedoopt wordt tot Boulevard Roeselare. Samen met tientallen andere lokale ondernemers uit de West- en Noordlaan zal dit een feestelijk opendeurweekend zijn om alle geïnteresseerden uit te nodigen in deze nieuwe Nissan vestiging van Bariseau Mottrie in Roeselare.