Ontdek de elektrische bedrijfswagens van Maxus bij Bariseau Mottrie

Sinds 1 mei is Bariseau Mottrie officieel verdeler van het merk Maxus.

Bariseau Mottrie zet een nieuwe stap in de uitbreiding van het merkenaanbod. In oktober 2022 werden we officiële Nissan verdeler voor regio Kortrijk en sinds mei zijn wij ook Maxus verdeler.

Maxus heeft Chinese origine en specialiseert zich in elektrische bestelwagens. Het merk investeerde de afgelopen jaren in de uitbreiding van zijn dealernetwerk in ons land. Zo kwam een tijdje geleden Bariseau Mottrie in contact met Maxus. Ze zagen in ons een sterke partner om het merk Maxus verder uit te bouwen in de regio.

Samen met Bariseau Mottrie als verdeler speelt MAXUS Motors in op de elektrische revolutie die zich de komende jaren ook duidelijker zal aftekenen in de sector van de lichte bedrijfsvoertuigen. De nieuwe, 100% elektrische modellen die MAXUS op het Salon van Brussel aan het grote publiek voorstelde, getuigen van de gediversifieerde strategie van het merk, dat inzet op verschillende marktsegmenten.

Iedereen is welkom in onze vestiging in Kortrijk om kennis te maken met Maxus. Yves en zijn team heten je van harte welkom!

Meer over Maxus