Over Bariseau Mottrie

Welkom bij onze familie,

welkom bij Bariseau Mottrie

Al meer dan een halve eeuw is de naam Bariseau Mottrie een vaste waarde in West-Vlaanderen. Dankzij de duurzame relaties die we onderhouden met onze klanten blijven we evolueren.

We move you. Elke klant wordt een persoonlijk antwoord geboden op hun mobiliteitsbehoefte: zowel particulier als bedrijf. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid geven onze klanten een garantie van uitmuntende service. Net zoals in een familie staat ons dynamisch en gemotiveerd team van 80 medewerkers steeds voor jou klaar, ook op zaterdag en tijdens de vakantieperiodes.

In de laatste 50 jaar is Bariseau Mottrie van Opel garage gegroeid tot volwaardige multibrand dealer. Op heden kun je bij ons terecht voor de merken Opel, Fiat, Fiat Pro, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, Nissan en Maxus. Daarbovenop zijn we ook een onafhankelijk servicepunt voor Saab & Honda.

Met trots kondigen wij aan dat wij recentelijk Garage Deboo in Brugge hebben overgenomen. Dankzij deze nieuwe samenwerking zijn wij van 4 vestigingen uitgebreid naar 5 vestigingen, waardoor ons assortiment nu ook Alfa Romeo omvat. Niet alleen zijn we gegroeid in merken, maar ook in het aantal vestigingen.

Tegenwoordig zijn we in West-Vlaanderen altijd dicht bij jou in de buurt. Je kunt onze 5 vestigingen vinden in Roeselare Noord, Roeselare West, Ieper, Kortrijk en nu ook in Brugge. Wij streven ernaar om onze klanten nog beter van dienst te zijn en kijken ernaar uit om je te verwelkomen in een van onze vestigingen.

Wist je dat Caramel onderdeel is van Bariseau Mottrie? 

Caramel Mobility omvat verschillende takken die voldoen aan diverse mobiliteitsbehoeften. Onder Caramel Cars vind je een specialisatie in tweedehandswagens van verschillende merken. Voor avontuurlijke reizigers biedt Caramel Campers camperverhuur, verkoop, onderhoud en herstellingen aan, met als doel de ultieme reiservaring te realiseren. Daarnaast is er Caramel City, waar zowel brommobielen met als zonder rijbewijs beschikbaar zijn, waardoor stedelijke mobiliteit toegankelijk wordt. Met Bariseau Mottrie als drijvende kracht garandeert Caramel Mobility diverse mobiliteitsoplossingen die naadloos aansluiten bij de uiteenlopende wensen van klanten.

Onze vestigingen

Onze waarden

Transparant

Vanaf het eerste gesprek tot de aflevering van jouw nieuwe of herstelde auto, steeds streven we ernaar om in verstaanbare taal uit te leggen hoe wij te werk gaan. Geen vraag is te veel, we zorgen ervoor dat jij weet waar je aan toe bent.

Persoonlijk

We zijn en blijven een familiebedrijf, bij ons kom je thuis. We zetten de koffie alvast klaar en bieden een luisterend oor om aan al jouw mobiliteitsbehoeften te voldoen.

Duurzaam

We stomen ons klaar voor de toekomst met een groot aanbod aan hybride en elektrische personen- en bedrijfswagens. Daarnaast bouwen we met elke klant een duurzame relatie op en staan we blijvend paraat.

Onze vestigingen en merken

Ieper | Meenseweg 214, 8900 Ieper

Kortrijk | Deerlijksestraat 6, 8500 Kortrijk

Roeselare Noord | Brugsesteenweg 572, 8800 Roeselare

Roeselare West | Westlaan 223, 8800 Roeselare

Brugge| Oostendse Steenweg 157, 8000 Brugge

Directie

Julie Bariseau

Lieven Bariseau

Lieven Bariseau

Benoit Mottrie

Benoit Mottrie

César Mottrie

César Mottrie

Niels De Busschere

Niels De Busschere

Onze diensten

Nieuwe wagen

Ontdek ons ruim aanbod nieuwe wagens.

Tweedehands

Ontdek ons ruim aanbod tweedehandswagens.

For business

Ontdek onze diensten voor jouw bedrijf en wagenpark.

Wij kopen jouw wagen

Jouw auto verkopen of inruilen? Wij nemen deze met veel plezier over.

Wagen huren

Verschillende huuropties voor al jouw plannen.

Naverkoop

Door onze uitstekende service blijft jouw auto in topconditie.

Onderhoud of herstelling nodig?

Maak een werkplaatsafspraak

Op zoek naar een direct leverbare auto?

Bekijk de voorraad

Jouw huidige auto verkopen?

Wij kopen jouw auto