Welkom bij Bariseau Mottrie!

Bariseau Mottrie is jouw erkende Opel- en Nissan-dealer met vestigingen in Roeselare, Ieper, Kortrijk en Waregem. Wij bouwen met al onze klanten een duurzame relatie op en bieden een antwoord op hun mobiliteitsbehoefte op elk moment in hun leven: van particulier en bedrijf tot hobby en avontuur. Onze medewerkers staan de klanten bij met een brede glimlach zowel in onze showrooms, tijdens de naverkoop als online.

Gemotiveerd familiebedrijf

Dankzij het vertrouwen van onze klanten vormen Opel en de families Bariseau en Mottrie al meer dan 50 jaar een sterk partnership in regio Zuid-West-Vlaanderen.

Onze jarenlange ervaring en deskundigheid zijn voor onze klanten een garantie voor een doorgedreven service. Ons dynamische en gemotiveerd team van 65 medewerkers staat steeds voor jou klaar, ook op zaterdag en tijdens de vakantieperiodes.

Bariseau Mottrie heeft 4 vestigingen in Roeselare, Ieper, Kortrijk en Waregem waar onze medewerkers jou met een brede glimlach ontvangen.

Onze vestigingen

Méér dan een ruim aanbod nieuwe en tweedehandswagens

Bariseau Mottrie biedt de klant een ruim aanbod nieuwe wagens, bestelwagens en tweedehandswagens. Maar daar stopt het niet! Wij bieden onze klanten een totaaloplossing op maat. Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Meer over onze diensten

Ons doel? Enthousiaste en tevreden klanten!

Bij Bariseau Mottrie staat niet alleen jouw auto, maar ook jij als klant centraal. Ons team wil jou graag beter leren kennen. Wij luisteren naar onze klanten en bieden een persoonlijke service op maat van de klant. Zo proberen we dagelijks hun verwachtingen te overtreffen. Ons doel? Enthousiaste en tevreden klanten!

Maak een afspraak

Directie

Julie Bariseau

Lieven Bariseau

Lieven Bariseau

Benoit Mottrie

Benoit Mottrie

César Mottrie

César Mottrie

Niels De Busschere

Niels De Busschere

Onderhoud of herstelling nodig?

Maak een werkplaatsafspraak

Op zoek naar een direct leverbare auto?

Bekijk de voorraad

Jouw huidige auto verkopen?

Wij kopen jouw auto