Vind makkelijk jouw tweedehands wagen

Of het nu de eerste keer is dat je een auto koopt of het de zoveelste tweedehands wagen op de teller is, het blijft een beetje spannend. Bij Bariseau Mottrie koop je zonder zorgen een tweedehands wagen. Zowel tijdens als na de aankoop van je tweedehands auto staan wij voor je klaar met de glimlach.

Bekijk onze voorraad tweedehands

Vlot op weg met een tweedehands wagen van Bariseau Mottrie

Een tweedehands wagen kopen bij Bariseau Mottrie is betrouwbaar. Bovendien kan je rekenen op de beste service, ook na aankoop.

Volledige transparantie over jouw wagen

Wanneer je bij Bariseau Mottrie een tweedehands wagen aankoopt, ga je zonder zorgen op weg. Dat nemen wij heel letterlijk. Jouw tweedehands wagen is inclusief de zekerheden die je standaard mag verwachten bij de aankoop van een occasie. Iedere wagen die de deur uitgaat krijgt een professionele reiniging en een extra onderhoud voor afhaling. Zo ben je zéker van een goede aankoop.

Aantrekkelijke prijzen

De prijs is vaak een doorslaggevend element bij de aankoop van je tweedehands wagen. Onze garantie? Een aantrekkelijke prijs, zodat je weet waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten of verrassingen die op de loer liggen. Wij staan voor volledige transparantie rond jouw aankoop en tegen welke prijs.

Interessante financieringsmogelijkheden

Nood aan een tweedehands wagen, maar wil je het bedrag liever niet in één keer uitgeven? Dankzij onze financieringen hoef je je daarover geen zorgen te maken. Je betaalt maandelijks een vast bedrag aangepast aan jouw persoonlijke situatie. Wil je graag meer advies rond financieringsmogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Reken op advies op maat, tot lang na je aankoop

Krijgt je auto binnen de garantieperiode of daarbuiten een probleem? Dan kan je in onze verschillende vestigingen terecht voor een herstelling of onderhoud.

Ontdek onze diensten

Ontdek onze tweedehands auto’s

De meest betrouwbare tweedehands auto’s vind je bij Bariseau Mottrie. Ben je op zoek naar een stadswagen of ruime gezinswagen? Ontdek onze grote voorraad tweedehands wagens. We hebben voor ieder wat wils.

Vind jouw tweedehands auto

Jouw auto verkopen?

Op een eenvoudige manier jouw huidige wagen verkopen zonder vervelende situaties? Bariseau Mottrie neemt je zorgen weg. Je kan je wagen aan ons verkopen, ook als je jouw nieuwe wagen daarna niet bij ons koopt. Wij garanderen een correcte en transparante (overname)prijs.

Schat mijn auto