Je wagen regelmatig aanmelden voor een kleine onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat je voertuig in topvorm blijft en jij de beste rijervaring hebt. Bij ons team van gespecialiseerde techniekers is je Opel, Fiat, Fiat Pro, Abarth, Jeep, Nissan, Alfa Romeo of Maxus in bekwame handen. Ook voor het onderhoud van andere merken, kan je bij ons terecht.

Onze servicebelofte:

Expertise | Transparantie | Persoonlijk

Wanneer plan je best een afspraak voor een klein onderhoud?

Hoe vaak je een klein onderhoud laat uitvoeren hangt af van merk tot merk. Wij raden voor wagens met een verbrandingsmotor (diesel of benzine) een jaarlijks onderhoud aan. Ook elektrische wagens halen voordeel uit een jaarlijks klein onderhoud, bijvoorbeeld om de bandenspanning te optimaliseren en de filters schoon te houden.

Dat jaarlijkse kleine onderhoud geldt voor al onze merken: Opel, Fiat, Fiat Pro, Abarth, Jeep, Nissan , Alfa Romeo of Maxus. Daarvoor kan je terecht in onze vijf vestigingen: Ieper, Kortrijk, Roeselare (Brugsesteenweg en Westlaan) of Brugge.

Maak een afspraak voor een klein onderhoud

Wat houdt een klein onderhoud precies in?

Tijdens een klein onderhoud controleren onze techniekers alle niveaus van je wagen.

Klein onderhoud van een wagen met een verbrandingsmotor

Na een check-up van de gezondheid van je wagen, zorgen ze onder andere voor het verversen van de olie, de controle van de bandenspanning en de lampen en een grondige inspectie van de batterij van je wagen.

Klein onderhoud van een elektrische wagen

Een klein onderhoud bij een elektrisch aangedreven auto is een inspectieservice. Daarbij controleren we de interieurfilter, vervangen we de remvloeistof en zorgen we voor het nazicht van de bandenspanning, ruitenwissers en lampen.

Maak een afspraak voor een klein onderhoud

Hoe lang duurt een klein onderhoud?

Een klein onderhoud duurt ongeveer een uur. Tenzij onze techniekers een groter probleem ontdekken. Is dat laatste het geval, bellen onze collega’s op je op met een prijsindicatie. Ga je akkoord met de herstelling, voeren we die in de meeste gevallen meteen uit.

Tijdens een klein onderhoud ben je welkom in onze wachtruimtes. Zet er een tasje koffie, neem een glaasje water, een krant of magazine of verbind met de WiFi om in alle rust verder te werken. Wanneer je wagen klaar is, komen onze collega’s jou verwittigen.

Maak een afspraak voor een klein onderhoud

Hoeveel kost een klein onderhoud?

Het is moeilijk een precies getal op de kostprijs van een klein onderhoud te plakken. Daarom werken wij met een systeem van menu pricing. Dat wil zeggen dat we jou op voorhand een keuzemenu aanbieden waaruit je de services kiest. Onze experten staan jou graag bij in die keuze.

Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent. Ontdekken onze techniekers toch onvoorziene mankementen aan je voertuig, melden ze dat alvorens aan de herstelling of vervanging te beginnen. Ze geven ook steeds de kostprijs daarvoor mee. Na jouw akkoord brengen ze alles voor je in orde.

De betaling van het onderhoud doe je contant bij afhaling van je wagen. Dat kan cash, via Payconiq, Maestro of Bancontact. Wij hebben het recht je voertuig te weerhouden tot de volledige betaling in orde is.

Maak een afspraak voor een klein onderhoud

Jouw team van experten bij Bariseau Mottrie

Tijdens het geplande kleine onderhoud van je voertuig, reken je op ons team voor advies en begeleiding.

Bij het maken van je afspraak
Ontvang je graag jaarlijks een herinnering voor het onderhoud van je voertuig? Onze collega’s zorgen daarvoor. Ze laten je tijdig weten of je voertuig een klein of groot onderhoud vraagt en leggen meteen een afspraak voor je vast.

Bij het kiezen uit de menu pricing
Voor onze techniekers aan de onderhoudsbeurt beginnen, begeleidt ons team jou doorheen de mogelijkheden. Ze geven je aanbevelingen en leggen haarfijn uit welke service van pas komt om de levensduur van je wagen te verlengen en jouw rijcomfort te behouden.

Voor het onderhoud
Onze techniekers volgen regelmatig opleidingen en kennen de technieken en technologieën van je auto als hun broekzak. Zowel op vlak van inspectie als van herstelling of vervanging van onderdelen zorgen ze voor een grondige en duidelijke dienstverlening. Na elk onderhoud krijg je een rapport mee van de inspectie en eventuele herstellingen of vervangingen.

Dienst na onderhoud
Heb je vragen over het kleine onderhoud van je voertuig? Onze medewerkers beantwoorden al je vragen. Je bereikt ons eenvoudig via de telefoon, e-mail of in één van onze showrooms (best na afspraak).

Maak een afspraak voor een klein onderhoud