ZOMERDEALS OM BIJ WEG TE SMELTEN

ONTDEK ONZE UITZONDERLIJKE STOCKKORTINGEN

Laatste nieuws

17 mei

ZOMERDEALS OM BIJ WEG TE SMELTEN | 0% financiering op alle stockwagens t.e.m 30 juni | Exclusief bij Opel Bariseau Mottrie

Je droomt van een fonkelnieuwe Opel? Tijdens de maand juni kan je tijdelijk genieten van onklopbare tarieven op de financiering van Opel Financial Services. Namelijk 0% FINANCIERING !

Let op, geld lenen kost ook geld.

REPRESENTATIEF VOORBEELD:
Een lening op afbetaling, de vaste debetrentevoet = het jaarlijks kostenpercentage van 0%, een contante prijs van €17.350,11 een voorschot van € 5.263,53 een kredietbedrag van € 12.086,58 en een looptijd van 48 maanden en maandaflossingen van € 251,80 dus een totaal terug te betalen bedrag van € 12.086,58. Aanbod geldig van 1 juni t.e.m 30 juni 2018.

Ontdek hier uw exclusieve maandprijs van uw favoriete Opel.

Lees meer
04 mei

OPEL SUV DAYS - 50% OP ALLE OPTIES T.E.M 31 MEI BIJ AANKOOP VAN EEN NIEUWE OPEL.

Tijdens de SUV Days van Opel krijgt u maar liefst 50% korting op alle opties bij aankoop van een nieuwe Opel.

U hoort het goed: OP ALLE OPTIES.

Breng onze showroom een bezoek en maak snel uw keuze in de opties aan de helft van de prijs. #OpelBariseauMottrie

Lees meer
05 april

ONWEERSTAANBARE OPEL BLACK EDITIONS - SCHERPE MAANDPRIJZEN

Ze zijn compleet uitgerust. Ze zijn duurzaam en betrouwbaar. En … ze zijn ongelofelijk mooi. Maak kennis met de Black Editions van Opel. Deze speciale uitvoeringen van de Corsa, Mokka X en Astra bieden u alle technologie en comfort die u van een eigentijdse wagen verwacht. Daarnaast vallen ze meteen op met hun zwarte velgen, zwarte dak en designaccenten. Rijdt u straks weg met een van deze beauty’s?

Lees meer

Ons aanbod: One-stop-shop

Op zoek naar een nieuwe wagen of bestelwagen? Wij hebben een ruim aanbod direct leverbare wagens in voorraad. Liever een Opel op maat? Wij helpen u graag uw droomwagen samen te stellen 

 • Officiële Opel verdeler en servicepunt voor personenwagens en bestelwagens 
 • 3 Opel vestigingen in Midden West-vlaanderen: Ieper, Kortrijk en Roeselare
 • Ruim keuze uit 250 nieuwe stockwagens, bestelwagens en jonge tweedehandsauto’s
 • Correcte overnameprijs voor uw huidige wagen
 • Persoonlijk advies: Opel Verzekering, Opel Flexcare garantie en financieringsmogelijkheden
 • CV bestelwagen specialist: aparte showroom en verkoper voor commerciele voertuigen
 • Inrichting en ombouw van bestelwagens (mindervaliden, inrichting, koelcel …)
Vind jouw wagen

Betrouwbaar familiebedrijf

Opel en de families Bariseau en Mottrie vormen al meer dan 50 jaar een sterke partnership. Als familiebedrijf is continuïteit belangrijk en dit kan enkel door van iedere klant een ambassadeur te maken. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid zijn voor onze klanten een garantie op een doorgedreven service. Ons dynamische en gemotiveerde team van 50 medewerkers staat steeds voor u klaar, ook op zaterdag en tijdens de vakantieperiodes.

Wij kiezen bewust voor een vernieuwende aanpak maar nog steeds met dezelfde kwaliteit en service die u van ons al jaren gewoon bent. Wij investeren continu in onze infrastructuur en in de opleiding van onze medewerkers om steeds te kunnen blijven groeien.

Lees meer

Onze service+

Om onbezorgd van uw wagen te kunnen blijven genieten is periodiek onderhoud essentieel. U kan in onze drie vestigingen in Ieper, Kortrijk en Roeselare terecht voor een ruim aanbod aan services voor uw wagen. Onderhoud, nazicht keuring, bandenwissel, airco onderhoud of defecten. Onze ervaren techniekers zorgen ervoor dat uw wagen in topvorm bijft.  

Onze service belofte:

 • Persoonlijk contact
 • Betaalbare en correcte service
 • Duidelijke prijsafspraken
 • Opel kennis en ervaring
 • Drive in receptie bij afspraak
 • Eigen klantendienst voor het opvolgen van uw onderhoudsafspraken

Opel Bariseau Mottrie streeft naar 100% tevredenheid!

Bij Opel Bariseau Mottrie staat niet uw auto, maar u als klant centraal. Ons team wil u graag beter leren kennen en weten wat u van onze producten en service vindt. Door te luisteren naar de mening van onze klanten zijn wij in staat producten en diensten aan te bieden op maat van de klant. En dat met maar 1 doel voor ogen: enthousiaste klanten door de verwachtingen te overtreffen.

Lees onze klantenreacties

Niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons